Trainingen

Voordelen van hypnose via het Simpson Protocol.

De hypnotische trance staat toe dat een persoon ontvankelijker wordt om oude patronen te doorbreken.  Het kan helpen om successen te boeken op verschillende thema’s.  Maar bij traditionele hypnose (suggestie en/of Ericksoniaanse) blijft de intentie van de hypnotiseur nog steeds bepalend voor het resultaat.

De practitioner van het Simpson Protocol (SP) gaat hier ver voorbij, omdat er een verbinding wordt gemaakt met het Hoger Bewustzijn.  De geest, het lichaam en de interactie tussen mensen onderling zijn bijzonder complexe systemen.  Er is geen mens ter wereld die van a tot z begrijpt hoe deze juist in elkaar zitten.  Het voordeel van in communicatie te gaan met dit Hoger Bewustzijn is dat er plots toegang komt tot info die wel begrijpt hoe de mens functioneert.  Sterker nog een wijsheid die weet welke oorzaken dienen te worden opgelost vooraleer bepaalde problemen kunnen worden losgelaten.

Op deze manier komt de mens terug volledig in z’n potentieel wat betreft veerkracht en zelf herstellend vermogen.

Hoi, ik ben Anneke en in mei 2021 volgde ik het Simpson Protocol in België. Gegeven door Christophe Dierckx.

Het protocol is gewoonweg briljant. Ik voel mij vereerd dat dit mijn pad nog heeft mogen kruisen in dit leven. Het is iets wat zo overkoepelend compleet is. Het laat geen enkele hindernis ongemoeid. Hindernissen waar de cliënt tegenaanloopt en die zijn of haar leven hypothekeren. Het behandelt deze hindernissen zo allesomvattend dat ik er zelfs geen woorden voor heb…

Dit gezegd zijnde: Christophe is een geweldige leraar. Hij leert je niet enkel dit ” meer dan geweldige protocol”, maar hij geeft je zoveel van zijn eigen extra kennis mee! Dus de waarde van deze cursus, doordat deze gegeven wordt door Christophe, is gewoon veel hoger. En het feit dat hij een zeer aangename en rustige stem heeft, maakt het erg fijn om te luisteren. Op die manier kan je alles goed in je opnemen en snel bijleren.

Dit heeft mijn leven veranderd. Meer dan dankbaar…

Anneke

Anneke

Hi Christophe, I met you through your trainings with Justin’s Hypnosis New Zealand group.  I just wanted to thank you and let you know a wonderful client result that came as a result of your class.  I worked with a client with stage 4 aggressive brain cancer.  Just before our sessions, a scan had showed the tumour had reappeared and the doctors wanted her to go in for more surgery.  I used your protocol including bringing Christ consciousness to the cells and connecting with Dr Hamer.  I saw the client yesterday after her surgery and everyone is amazed!  The surgeon couldn’t find any tumor, just scar tissue.  The doctors can’t believe it and keep shaking her hand.  So thank you!!!!

Vicky

Ik volgde recent met enkele andere collega hypnotherapeuten de “advanced module” van het Simpson Protocol.  Graag wil ik een woord van dank richten aan Christophe Dierckx voor zijn geweldige en gemotiveerde manier van lesgeven.  De manier waarop hij ons heeft begeesterd, is top!  Christophe speelt ook heel gemakkelijk in op de vragen/noden van zijn grondige kennis van de materie.  Nogmaals “dank je wel, Christophe” en onze paden kruisen ongetwijfeld nog!

Walter

Wat is de prijs?

'.esc_attr__('image', 'hypnotherapy').'
Basis Training
€599

Hier vindt u uitleg wat de 2-daagse basis cursus inhoudt.

Vanaf 2020 werken we wereldwijd met 4 dagen opleiding in 1 keer te boeken (=2 dagen basis + 2 dagen gevorderden).

Wat houdt het in?
'.esc_attr__('image', 'hypnotherapy').'
Gevorderden Training
€599

Hier vindt u meer uitleg wat de 2-daagse SP training voor gevorderden inhoudt.

Dit is enkel apart te boeken voor diegene die in het verleden reeds de basis SP heeft gevolgd.

Wat houdt het in?
'.esc_attr__('image', 'hypnotherapy').'
Geboorte Protocol
€699

Het fundamentele geboorteprogramma is waarschijnlijk maatschappelijk gezien het meest invloedrijke. Er wordt namelijk zowel met de aanstaande moeder, als met de baby gewerkt.

Wat houdt het in?

Hoe effectief is hypnose?

Uit onderzoek blijkt dat:
0%
Psychoanalysis
0%
Behavior Theraphy
0%
Hypnotherapy

38% hersteld na
600 Sessies

72% hersteld na
22 Sessies

93% hersteld na
6 Sessies