Trainingen

Voordelen van hypnose via het Simpson Protocol.

De hypnotische trance staat toe dat een persoon ontvankelijker wordt om oude patronen te doorbreken.  Het kan helpen om successen te boeken op verschillende thema’s.  Maar bij traditionele hypnose (suggestie en/of Ericksoniaanse) blijft de intentie van de hypnotiseur nog steeds bepalend voor het resultaat.

De practitioner van het Simpson Protocol (SP) gaat hier ver voorbij, omdat er een verbinding wordt gemaakt met het Hoger Bewustzijn.  De geest, het lichaam en de interactie tussen mensen onderling zijn bijzonder complexe systemen.  Er is geen mens ter wereld die van a tot z begrijpt hoe deze juist in elkaar zitten.  Het voordeel van in communicatie te gaan met dit Hoger Bewustzijn is dat er plots toegang komt tot info die wel begrijpt hoe de mens functioneert.  Sterker nog een wijsheid die weet welke oorzaken dienen te worden opgelost vooraleer bepaalde problemen kunnen worden losgelaten.

Op deze manier komt de mens terug volledig in z’n potentieel wat betreft veerkracht en zelf herstellend vermogen.

De basis van het Simpson Protocol volgen was al meer dan heerlijk. De leerstof zélf is off the chart en Christophe zijn kennis geeft een zeer grote meerwaarde aan het geheel.
Het advanced weekend deed daar nog een schepje bovenop. De stof die gedeeld werd was wederom overweldigend interessant. Ik kan het enkel maar iedereen aanbevelen want de meerwaarde dat dit zal geven aan je leven is levenswijzigend.
Ines Simpson heeft de ideale keuze gemaakt door Christophe aan het roer te laten in België en Nederland. Maar dat kan je zelf beoordelen en ervaren wanneer je de cursus gevolgd hebt.
Het feit dat we een heerlijke groep hadden, heeft ervoor gezorgd dat dit voor mij een van de 2 mooiste weekends van mijn leven was. En het andere mooiste weekend was de basiscursus 😂.
Zo zie je maar: wonderen bestaan. En niet enkel in de Efteling…

Anneke

Zes jaar na de eerste scholing die destijds nog werd gegeven door Ines Simpson zelf en na heel veel ‘kilometers’ Simpson Protocol (en mijn grote tevredenheid over het protocol zoals je al tijdens de lesdagen uitgebreid te horen kreeg) was ik erg blij deze verdiepingsscholing te kunnen volgen.

De methode werkt in mijn beleving nog beter dan EMDR.

Via Ines kwam ik erachter dat de scholing door Christophe Dierckx gegeven werd. Heel deskundig kregen wij als groep prachtige technieken aangereikt om onze cliënten nog beter te kunnen helpen. De diverse – voor mij nieuwe en extra – technieken zijn voor mij erg waardevol zoals ik de scholing ook als erg waardevol ervaar.

Met veel respect voor iedere deelnemer, veel veiligheid ook. Dat heb ik aan ‘d’n lijve’ ondervonden bij de sessie (met mijzelf) op zondagmiddag. Goed voelde Christophe aan dat ik me niet veilig voelde met de telefooncamera’s (door de deelnemers) op mij gericht. Na een opmerking hierover kon ik mij geheel veilig voelen en mij ‘laten’ verdiepen zodat deze sessie goed kon verlopen.

Een volgende scholing die ik – hopelijk ergens in de winter – bij Christophe ga volgen is Het Geboorteplan.

Christophe, BEDANKT!

Marijke

Toen ik het ‘Simpson protocol’ op het internet vond, dacht ik dit is mind blowing, dit wil ik leren, hier zit ‘veel’ achter.

Maar toen ik het eerste weekend Christophe het hele protocol hoorde uitleggen, ging er een wereld voor mij open. Het was nog zoveel meer… het was niet gewoon een ‘protocol’.  Het was een heel nieuwe methode die op zichzelf, NAAST de klassieke hypnotherapiemethodes stond/staat en die niet een zoveelste onderdeel ervan is.

Het was ook een weekend dat vol informatie zat, iedereen daar aanwezig hing aan zijn lippen. We vonden het jammer dat we een maand moesten wachten voor we het vervolg kregen.

Christophe is een fantastische trainer. Je merkt dat hij begeesterd is door wat hij doet. Hij is echt blij dat de methode zo goed werkt en dat hij daarmee zulke goede resultaten behaalt.
Hij beheerst de materie zeer goed en volgt duidelijk nieuwe ontwikkelingen op de voet.
Bovendien is hij zeer creatief in zijn vak. Zonder echt buiten het protocol te treden, vindt hij telkens nieuwe benaderingen om in individuele ietwat afwijkende situaties toch een oplossing te vinden. Mensen zijn immers niet allen hetzelfde. Dit toont ook zijn grote betrokkenheid als therapeut.

Ook als trainer heeft hij oog voor elke deelnemer en deelt hij al zijn ervaringen, waardoor hij zelfs na 2 weekends nog niet uitgepraat was.

Ik ben helemaal into SP!!!

Greet

Wat is de prijs?

'.esc_attr__('image', 'hypnotherapy').'
Basis Training
€599

Hier vindt u uitleg wat de 2-daagse basis cursus inhoudt.

Vanaf 2020 werken we wereldwijd met 4 dagen opleiding in 1 keer te boeken (=2 dagen basis + 2 dagen gevorderden).

Wat houdt het in?
'.esc_attr__('image', 'hypnotherapy').'
Gevorderden Training
€599

Hier vindt u meer uitleg wat de 2-daagse SP training voor gevorderden inhoudt.

Dit is enkel apart te boeken voor diegene die in het verleden reeds de basis SP heeft gevolgd.

Wat houdt het in?
'.esc_attr__('image', 'hypnotherapy').'
Geboorte Protocol
€699

Het fundamentele geboorteprogramma is waarschijnlijk maatschappelijk gezien het meest invloedrijke. Er wordt namelijk zowel met de aanstaande moeder, als met de baby gewerkt.

Wat houdt het in?

Hoe effectief is hypnose?

Uit onderzoek blijkt dat:
0%
Psychoanalysis
0%
Behavior Theraphy
0%
Hypnotherapy

38% hersteld na
600 Sessies

72% hersteld na
22 Sessies

93% hersteld na
6 Sessies