Trainingen

Voordelen van hypnose via het Simpson Protocol.

De hypnotische trance staat toe dat een persoon ontvankelijker wordt om oude patronen te doorbreken.  Het kan helpen om successen te boeken op verschillende thema’s.  Maar bij traditionele hypnose (suggestie en/of Ericksoniaanse) blijft de intentie van de hypnotiseur nog steeds bepalend voor het resultaat.

De practitioner van het Simpson Protocol (SP) gaat hier ver voorbij, omdat er een verbinding wordt gemaakt met het Hoger Bewustzijn.  De geest, het lichaam en de interactie tussen mensen onderling zijn bijzonder complexe systemen.  Er is geen mens ter wereld die van a tot z begrijpt hoe deze juist in elkaar zitten.  Het voordeel van in communicatie te gaan met dit Hoger Bewustzijn is dat er plots toegang komt tot info die wel begrijpt hoe de mens functioneert.  Sterker nog een wijsheid die weet welke oorzaken dienen te worden opgelost vooraleer bepaalde problemen kunnen worden losgelaten.

Op deze manier komt de mens terug volledig in z’n potentieel wat betreft veerkracht en zelf herstellend vermogen.

Ik heb in 2021 bij Christophe het Simpson Protocol mogen leren en ook de Advanced Training bijgewoond. Wat het Simpson Protocol is, is moeilijk onder woorden te brengen. Zeker is voor mij wel dat het voor iedere therapeut die op zoek is naar manieren om echte veranderingen te laten plaatsvinden een absolute aanrader is Christophe weet op een rustige en heldere manier deze methodiek over te brengen. Er is hem veel aan gelegen om de stof begrijpelijk over te brengen  en blijft checken of dat ook het geval is. Christophe zorgt ervoor dat alle stof die nodig is wordt behandeld, geeft aandacht aan wat op dat moment belangrijk is en weet de groep alsnog in alle rust door het programma te loodsen. Met het duidelijke materiaal dat je meekrijgt kun je vervolgens in de praktijk meteen aan de slag om mensen mooie veranderingen te laten maken.
Jacqueline Philipsen coach, hypnotherapeut, orthomoleculair adviseur

Jacqueline

Het afgelopen weekend heb ik een tweedaagse verdieping gehad voor het Simpson Protocol Advanced.
Een super waardevolle aanvulling, die op een zeer aangename, warme wijze door Christophe aan ons werd uitgelegd.

Christophe heeft een zachte, warme persoonlijkheid met een hele fijne energie. Hij heeft een rustige manier van uitleggen met daarin alle ruimte voor vragen.

Mocht je nog twijfelen om de opleiding wel of niet te gaan doen, dan zou ik zeggen Go For It, bij Christophe.

Anja

Anja

De basis van het Simpson Protocol volgen was al meer dan heerlijk. De leerstof zélf is off the chart en Christophe zijn kennis geeft een zeer grote meerwaarde aan het geheel.
Het advanced weekend deed daar nog een schepje bovenop. De stof die gedeeld werd was wederom overweldigend interessant. Ik kan het enkel maar iedereen aanbevelen want de meerwaarde dat dit zal geven aan je leven is levenswijzigend.
Ines Simpson heeft de ideale keuze gemaakt door Christophe aan het roer te laten in België en Nederland. Maar dat kan je zelf beoordelen en ervaren wanneer je de cursus gevolgd hebt.
Het feit dat we een heerlijke groep hadden, heeft ervoor gezorgd dat dit voor mij een van de 2 mooiste weekends van mijn leven was. En het andere mooiste weekend was de basiscursus 😂.
Zo zie je maar: wonderen bestaan. En niet enkel in de Efteling…

Anneke

Wat is de prijs?

'.esc_attr__('image', 'hypnotherapy').'
Basis Training
€1398

Hier vindt u uitleg wat de 2-daagse basis cursus inhoudt.

Vanaf 2020 werken we wereldwijd met 4 dagen opleiding in 1 keer te boeken (=2 dagen basis + 2 dagen gevorderden).

Wat houdt het in?
'.esc_attr__('image', 'hypnotherapy').'
Gevorderden Training

Hier vindt u meer uitleg wat de 2-daagse SP training voor gevorderden inhoudt.

Dit is enkel apart te boeken voor diegene die in het verleden reeds de basis SP heeft gevolgd.

Wat houdt het in?
'.esc_attr__('image', 'hypnotherapy').'
Geboorte Protocol
€699

Het fundamentele geboorteprogramma is waarschijnlijk maatschappelijk gezien het meest invloedrijke. Er wordt namelijk zowel met de aanstaande moeder, als met de baby gewerkt.

Wat houdt het in?

Hoe effectief is hypnose?

Uit onderzoek blijkt dat:
0%
Psychoanalysis
0%
Behavior Theraphy
0%
Hypnotherapy

38% hersteld na
600 Sessies

72% hersteld na
22 Sessies

93% hersteld na
6 Sessies