Basis Training

Wat is het SP Protocol?

Het Simpson Protocol is een unieke vorm van hypnotherapie, ontwikkeld om met diepe vormen van hypnose te kunnen werken.  Ines Simpson heeft een protocol uitgewerkt om interactief te kunnen werken in de diepere staten van trance. Vanaf 2020 werken we wereldwijd met 4 dagen opleiding.  Dus de vroegere (2 dagen basis + 2 dagen gevorderden) is nu 1 grote 4-daagse training geworden.  Deze 4-daagse training kan nu geboekt worden bij onze partners.  Zie bij agenda voor meer info.

Op de basis 2-daagse leer je de om stapsgewijs jouw cliënt in Esdaile of diep somnambulisme te brengen en toch via ideomotorische signalen feedback te blijven krijgen (ja/nee antwoord).  Je leert om jouw cliënt naar een andere staat te brengen waar er een communicatiekanaal wordt opgezet met het ‘Hoger Bewustzijn’ (moeilijk om in woorden uit te drukken – hogere wijsheid- universele kennis).  De methodiek is om rechtstreeks met ‘het Hoger Bewustzijn’ te communiceren om ALLE oorzaken van de problematiek los te maken. Dit gebeurt stapsgewijs uiteraard.  Niet alleen regressies, maar werkelijk een hele waaier van mogelijke oorzaken worden omvat.  Het voordeel hiervan is dat de hypnotherapeut geen directe suggesties hoeft te geven.  Erg discreet ook voor de cliënt, want die hoeft niets te zeggen.

De kracht van het Simpson Protocol zit dus in het holistische, niet-directieve en discrete karakter.  Je leert ook nog werken met weerstand, soulretrieval, negatieve energie, werken met delen, etc. Heel veel info dus om te verwerken op 2 dagen.  De feedback over het Simpson Protocol is dikwijls dat het een efficiënte methode is die de oorzaak van het probleem holistisch aanpakt (op mentaal-, emotioneel-, fysiek- en spiritueel niveau).  De limieten van wat mogelijk is voor onszelf en cliënt worden dus behoorlijk verruimd …

De opleiding is zeer intensief en zal de deelnemers waarschijnlijk ook persoonlijk raken en verder doen evolueren.

Inhoud basis SP

  • Je leert om iemand dieper in trance te brengen.
  • Wat zijn de verschillende staten zoals ‘diep somnambulisme’, ‘Esdaile’, ‘Sichort’, etc.
  • Je gaat zelf ervaren wat het ‘Hoger Bewustzijn’ voor jou betekent.  Wat is jouw relatie tot dit gegeven?  Zowel in samenwerking met om de cliënt te helpen, als specifiek voor jou.
  • Hoe ga je in interactie met het ‘Hoger Bewustzijn’?  Zowel in een traditionele 1 op 1 sessies, in groep en in zelf hypnose.
  • Er wordt jou een beproefd stappenplan aangereikt; hoe concreet aan de slag te gaan met een probleem.  Dit zowel voor de ander als jezelf.
  • Je leert om jouw ratio of intellect aan de kant te zetten en het werk over te laten aan datgene dat reeds weet wat er dient te gebeuren.
  • Theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen.  Zodat je de theorie ook in de vingers hebt.

Wat zal ik leren?

Op de basis 2-daagse leer je de om stapsgewijs jouw cliënt in Esdaile of diep somnambulisme te brengen en toch via ideomotorische signalen feedback te blijven krijgen (ja/nee antwoord).  Je leert om jouw cliënt naar een andere staat te brengen waar er een communicatiekanaal wordt opgezet met het ‘Hoger Bewustzijn’ (moeilijk om in woorden uit te drukken – hogere wijsheid- universele kennis).  De methodiek is om rechtstreeks met het ‘Hoger Bewustzijn’ te communiceren om ALLE oorzaken van de problematiek los te maken. Dit gebeurt stapsgewijs uiteraard.  Niet alleen regressies, maar werkelijk een hele waaier van mogelijke oorzaken worden omvat.  Het voordeel hiervan is dat de hypnotherapeut geen directe suggesties hoeft te geven.  Erg discreet ook voor de cliënt, want die hoeft niets te zeggen.

De kracht van het Simpson Protocol zit dus in het holistische, niet-directieve en discrete karakter.  Je leert ook nog werken met weerstand, soulretrieval, negatieve energie, werken met delen, etc. Heel veel info dus om te verwerken op de trainings-dagen.  De feedback over het Simpson Protocol is dikwijls dat het een efficiënte methode is die de oorzaak van het probleem holistisch aanpakt (op mentaal-, emotioneel-, fysiek- en spiritueel niveau).  De limieten van wat mogelijk is voor onszelf en cliënt worden dus behoorlijk verruimd …

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de training?

Voorwaarden tot deelname

  • Het Simpson Protocol is een training tot meesterschap in hypnose. Het is echter geen basis-‘hoe leer ik hypnotiseren’-cursus. Normaal vragen wij eerst om een basis hypnose cursus gevolgd te hebben. Indien dit niet het geval is, maar jij wel andere (therapeutische of spirituele) vaardigheden hebt, neem dan eerst contact op aub. Dan kunnen we dit rustig bespreken hoe jij het beste resultaat haalt.  Je zou vb een kort persoonlijk traject kunnen volgen bij Christophe of een volledige basis opleiding bij een hypnose opleidingscentrum kunnen aangaan.  Door even contact te nemen, kunnen we dit gegeven individueel doornemen.

Basis Training

Contacteer

Neem gerust contact op met Christophe via het onderstaande formulier en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op.