Gevorderden Training

Wat is SP voor gevorderden?

Het Simpson Protocol is uiteindelijk een eenvoudige en flexibele manier van werken.  Het biedt ook de mogelijkheid om te combineren met andere methodieken of om mee te experimenteren.  Er is geen enkele beperking op wat een practitioner met SP kan doen.  Desondanks deze uitgangspunten, wordt er tijdens de gevorderde training toch een goede houvast en structuur gegeven.  Er wordt ook veel geoefend, waardoor het een zeer praktijkgerichte opleiding is.

Inhoud gevorderden SP:

Het aansluitende gevorderde pakket is een intense 2-daagse die volgt na de basisopleiding.  Ongetwijfeld zullen er vragen zijn na de basiscursus die hier uiteraard besproken worden.  Heb jij reeds eerder de SP basis opleiding gevolgd, dan kan je perfect hier aansluiten. Het leerproces gaat verder, de studenten leren om intuïtief aan de slag te gaan en de methodiek toe te passen op nieuwe (onbekende) terreinen.  De bedoeling is ook hier om begeleid te worden waardoor je sneller en intuïtiever gaat werken.  Zowel voor jezelf als voor de klant.  Ook gaan we hier verschillende andere methodieken combineren, waardoor dat de rijkdom die je reeds hebt opgebouwd uit andere trainingen hier ten volle tot ontplooiing kan laten komen.  Als je hier zelf in trance kan/durft te gaan, dan ga je hier persoonlijk een enorme boost krijgen van nieuwe vaardigheden en vertrouwen.  Ook gaan we hier gebruik maken van de gebundelde kracht van de groep om jouw potentieel te laten ervaren.  Al datgene wat je doet in trance heeft een versterkend effect…het is van belang dat je dit kan ervaren.  Sp is niet zomaar een theoretische cursus.  Het is ook heel praktisch, waardoor bewustwording op een heel makkelijke manier omkaderd wordt.

Onderwerpen die verder uitgediept worden:

  • Zelfhypnose: Zowel op cliëntniveau als in groep.
  • Surrogaat voor mens en dier: Trancestaat via een tussenpersoon om anderen te helpen.  Bijvoorbeeld via een moeder voor haar dochter.  Ook bijvoorbeeld de eigenaar van een paard die via trancestaat het paard verder helpt.
  • Inleiding tot het geboorteprogramma: Waarschijnlijk maatschappelijk het mooiste programma om zowel aanstaande moeders als baby’s optimaal te begeleiden en te verbinden.  Opmerking: het volledige geboorteprogramma is een 2-daagse aparte masterclass.
  • Energetisch werk: entiteiten, hoe het bewustzijn te verhogen, bescherming tegen vreemde energieën.
  • Lichamelijk herstelwerk: Toepassingen en methodiek.  Ook op cel- en orgaanniveau.  Zowel voor jezelf als voor de klant!
  • Sichort-staat: Het leren werken met uitermate diepe en hoge niveau’s van trance.
  • Spirituele hypnose: Het leren werken met herstelwerk op chakra’s, aura en energiemeridianen.
  • Andere onderwerpen waar het Hoger Bewustzijn ons op dat moment naar toe stuurt…

Hoe kan ik het gebruiken?

Heb je reeds een praktijk waarin jij mensen begeleidt?  Dan kan je vanaf de eerste dag na de training met SP aan de slag.

SP gaat jouw ook op persoonlijk vlak raken en verder doen evolueren.  Je krijgt nieuwe inzichten hoe lichaam, geest en ziel functioneren.  Dit ga je zeker voelen in en na de training.  Een grote meerwaarde biedt ook de zelfhypnose.  Zo kan jij achteraf ook zelf aan de slag om jou zelf te helen.

Gevorderden Training

Contacteer

Neem gerust contact op met Christophe via het onderstaande formulier en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op.