Over mezelf

Hallo! Ik ben Christophe Dierckx

“Alles heeft een oorzaak”

Mijn naam is Christophe Dierckx en ik ben de trainer van het Simpson Protocol voor België en Nederland.  Het is mijn missie om mensen meer vertrouwen te laten hebben in hun eigen zelf herstellende vermogens.
Sinds jaar en dag werk ik ook in mijn praktijk te Zandhoven (België) met het Simpson Protocol.  Ik ervaar het erg prettig om zowel het lesgeven te combineren met dagelijkse sessies.  Op deze manier houd ik toch een vinger aan de pols wat er in de praktijk mogelijk is en welke resultaten op langere termijn deze geven.
Omgaan met slaapapneu was voor mij de drijfveer om te blijven zoeken naar een efficiënte hulpvorm.  Een methodiek waarbij ik mezelf kon helpen.  Na een lange zoektocht van allerlei opleidingen kwam ik terecht bij Ines Simpson.

Meer informatie vind je bij http://eenbeterplan.be

“Ines en haar visie”

Vraag aan Ines waarom zij het Simpson Protocol (SP) heeft ontwikkeld en ze zal antwoorden : “Om hypnose voor mij makkelijker te maken natuurlijk!”.  Het protocol evolueerde omdat Ines experimenteerde met hypnose als proces.  Ze wou het proces vereenvoudigen en het efficiënter maken.  Haar droom was om een methodologie te delen die iedere hypnotiseur recht naar de kern van het probleem kon brengen.  Dit zonder dat men hoeft te raden of te analyseren.  Een methode die een einde zou maken aan de beperkingen van de hypnotiseur-die-het-wel-even-zal-regelen.  Dankzij de kracht om een verbinding te kunnen maken met het Hoger Bewustzijn, worden wij als hypnotiseurs begeleiders van een uniek proces.  Een proces waarbij de klant uiteindelijk al het werk zelf doet.

Wat is het doel?

Het uiteindelijke doel van deze methodiek is om via trance een verbinding te maken met een wijsheid die bij iedereen aanwezig is.  Dit gaat verder als het onderbewuste.  Er is meer tussen hemel en aarde dan datgene dat we kunnen zien.  Als wij als mens een verbinding kunnen aangaan met een oneindige intelligentie.  Dan kunnen we echt spreken over bewustwording en vorderingen maken op maatschappelijk niveau.

Hoi, ik ben Anneke en in mei 2021 volgde ik het Simpson Protocol in België. Gegeven door Christophe Dierckx.

Het protocol is gewoonweg briljant. Ik voel mij vereerd dat dit mijn pad nog heeft mogen kruisen in dit leven. Het is iets wat zo overkoepelend compleet is. Het laat geen enkele hindernis ongemoeid. Hindernissen waar de cliënt tegenaanloopt en die zijn of haar leven hypothekeren. Het behandelt deze hindernissen zo allesomvattend dat ik er zelfs geen woorden voor heb…

Dit gezegd zijnde: Christophe is een geweldige leraar. Hij leert je niet enkel dit ” meer dan geweldige protocol”, maar hij geeft je zoveel van zijn eigen extra kennis mee! Dus de waarde van deze cursus, doordat deze gegeven wordt door Christophe, is gewoon veel hoger. En het feit dat hij een zeer aangename en rustige stem heeft, maakt het erg fijn om te luisteren. Op die manier kan je alles goed in je opnemen en snel bijleren.

Dit heeft mijn leven veranderd. Meer dan dankbaar…

Anneke

Anneke

Hi Christophe, I met you through your trainings with Justin’s Hypnosis New Zealand group.  I just wanted to thank you and let you know a wonderful client result that came as a result of your class.  I worked with a client with stage 4 aggressive brain cancer.  Just before our sessions, a scan had showed the tumour had reappeared and the doctors wanted her to go in for more surgery.  I used your protocol including bringing Christ consciousness to the cells and connecting with Dr Hamer.  I saw the client yesterday after her surgery and everyone is amazed!  The surgeon couldn’t find any tumor, just scar tissue.  The doctors can’t believe it and keep shaking her hand.  So thank you!!!!

Vicky

Ik volgde recent met enkele andere collega hypnotherapeuten de “advanced module” van het Simpson Protocol.  Graag wil ik een woord van dank richten aan Christophe Dierckx voor zijn geweldige en gemotiveerde manier van lesgeven.  De manier waarop hij ons heeft begeesterd, is top!  Christophe speelt ook heel gemakkelijk in op de vragen/noden van zijn grondige kennis van de materie.  Nogmaals “dank je wel, Christophe” en onze paden kruisen ongetwijfeld nog!

Walter