Over mezelf

Hallo! Ik ben Christophe Dierckx

“Alles heeft een oorzaak”

Mijn naam is Christophe Dierckx en ik ben de trainer van het Simpson Protocol voor België en Nederland.  Het is mijn missie om mensen meer vertrouwen te laten hebben in hun eigen zelf herstellende vermogens.
Sinds jaar en dag werk ik ook in mijn praktijk te Zandhoven (België) met het Simpson Protocol.  Ik ervaar het erg prettig om zowel het lesgeven te combineren met dagelijkse sessies.  Op deze manier houd ik toch een vinger aan de pols wat er in de praktijk mogelijk is en welke resultaten op langere termijn deze geven.
Omgaan met slaapapneu was voor mij de drijfveer om te blijven zoeken naar een efficiënte hulpvorm.  Een methodiek waarbij ik mezelf kon helpen.  Na een lange zoektocht van allerlei opleidingen kwam ik terecht bij Ines Simpson.

Meer informatie vind je bij http://eenbeterplan.be

“Ines en haar visie”

Vraag aan Ines waarom zij het Simpson Protocol (SP) heeft ontwikkeld en ze zal antwoorden : “Om hypnose voor mij makkelijker te maken natuurlijk!”.  Het protocol evolueerde omdat Ines experimenteerde met hypnose als proces.  Ze wou het proces vereenvoudigen en het efficiënter maken.  Haar droom was om een methodologie te delen die iedere hypnotiseur recht naar de kern van het probleem kon brengen.  Dit zonder dat men hoeft te raden of te analyseren.  Een methode die een einde zou maken aan de beperkingen van de hypnotiseur-die-het-wel-even-zal-regelen.  Dankzij de kracht om een verbinding te kunnen maken met het Hoger Bewustzijn, worden wij als hypnotiseurs begeleiders van een uniek proces.  Een proces waarbij de klant uiteindelijk al het werk zelf doet.

Wat is het doel?

Het uiteindelijke doel van deze methodiek is om via trance een verbinding te maken met een wijsheid die bij iedereen aanwezig is.  Dit gaat verder als het onderbewuste.  Er is meer tussen hemel en aarde dan datgene dat we kunnen zien.  Als wij als mens een verbinding kunnen aangaan met een oneindige intelligentie.  Dan kunnen we echt spreken over bewustwording en vorderingen maken op maatschappelijk niveau.
Ik heb in 2021 bij Christophe het Simpson Protocol mogen leren en ook de Advanced Training bijgewoond. Wat het Simpson Protocol is, is moeilijk onder woorden te brengen. Zeker is voor mij wel dat het voor iedere therapeut die op zoek is naar manieren om echte veranderingen te laten plaatsvinden een absolute aanrader is Christophe weet op een rustige en heldere manier deze methodiek over te brengen. Er is hem veel aan gelegen om de stof begrijpelijk over te brengen  en blijft checken of dat ook het geval is. Christophe zorgt ervoor dat alle stof die nodig is wordt behandeld, geeft aandacht aan wat op dat moment belangrijk is en weet de groep alsnog in alle rust door het programma te loodsen. Met het duidelijke materiaal dat je meekrijgt kun je vervolgens in de praktijk meteen aan de slag om mensen mooie veranderingen te laten maken.
Jacqueline Philipsen coach, hypnotherapeut, orthomoleculair adviseur

Jacqueline

Het afgelopen weekend heb ik een tweedaagse verdieping gehad voor het Simpson Protocol Advanced.
Een super waardevolle aanvulling, die op een zeer aangename, warme wijze door Christophe aan ons werd uitgelegd.

Christophe heeft een zachte, warme persoonlijkheid met een hele fijne energie. Hij heeft een rustige manier van uitleggen met daarin alle ruimte voor vragen.

Mocht je nog twijfelen om de opleiding wel of niet te gaan doen, dan zou ik zeggen Go For It, bij Christophe.

Anja

Anja

De basis van het Simpson Protocol volgen was al meer dan heerlijk. De leerstof zélf is off the chart en Christophe zijn kennis geeft een zeer grote meerwaarde aan het geheel.
Het advanced weekend deed daar nog een schepje bovenop. De stof die gedeeld werd was wederom overweldigend interessant. Ik kan het enkel maar iedereen aanbevelen want de meerwaarde dat dit zal geven aan je leven is levenswijzigend.
Ines Simpson heeft de ideale keuze gemaakt door Christophe aan het roer te laten in België en Nederland. Maar dat kan je zelf beoordelen en ervaren wanneer je de cursus gevolgd hebt.
Het feit dat we een heerlijke groep hadden, heeft ervoor gezorgd dat dit voor mij een van de 2 mooiste weekends van mijn leven was. En het andere mooiste weekend was de basiscursus 😂.
Zo zie je maar: wonderen bestaan. En niet enkel in de Efteling…

Anneke