Over mezelf

Hallo! Ik ben Christophe Dierckx

“Alles heeft een oorzaak”

Mijn naam is Christophe Dierckx en ik ben de trainer van het Simpson Protocol voor België en Nederland.  Het is mijn missie om mensen meer vertrouwen te laten hebben in hun eigen zelf herstellende vermogens.
Sinds jaar en dag werk ik ook in mijn praktijk te Zandhoven (België) met het Simpson Protocol.  Ik ervaar het erg prettig om zowel het lesgeven te combineren met dagelijkse sessies.  Op deze manier houd ik toch een vinger aan de pols wat er in de praktijk mogelijk is en welke resultaten op langere termijn deze geven.
Omgaan met slaapapneu was voor mij de drijfveer om te blijven zoeken naar een efficiënte hulpvorm.  Een methodiek waarbij ik mezelf kon helpen.  Na een lange zoektocht van allerlei opleidingen kwam ik terecht bij Ines Simpson.

Meer informatie vind je bij http://eenbeterplan.be

“Ines en haar visie”

Vraag aan Ines waarom zij het Simpson Protocol (SP) heeft ontwikkeld en ze zal antwoorden : “Om hypnose voor mij makkelijker te maken natuurlijk!”.  Het protocol evolueerde omdat Ines experimenteerde met hypnose als proces.  Ze wou het proces vereenvoudigen en het efficiënter maken.  Haar droom was om een methodologie te delen die iedere hypnotiseur recht naar de kern van het probleem kon brengen.  Dit zonder dat men hoeft te raden of te analyseren.  Een methode die een einde zou maken aan de beperkingen van de hypnotiseur-die-het-wel-even-zal-regelen.  Dankzij de kracht om een verbinding te kunnen maken met het Hoger Bewustzijn, worden wij als hypnotiseurs begeleiders van een uniek proces.  Een proces waarbij de klant uiteindelijk al het werk zelf doet.

Wat is het doel?

Het uiteindelijke doel van deze methodiek is om via trance een verbinding te maken met een wijsheid die bij iedereen aanwezig is.  Dit gaat verder als het onderbewuste.  Er is meer tussen hemel en aarde dan datgene dat we kunnen zien.  Als wij als mens een verbinding kunnen aangaan met een oneindige intelligentie.  Dan kunnen we echt spreken over bewustwording en vorderingen maken op maatschappelijk niveau.

Iedereen die zich depressief, ongezond en onevenwichtig voelt, zou deze professionele hulp moeten overwegen. Ik ben dankbaar en voel me weer geweldig.

Frank

Het voelt geweldig om weer te kunnen leven, werken en genieten. Bedankt voor je geweldige werk, Christophe. Ik waardeer je hulp.

Milan

Ik ben absoluut blij met het resultaat van onze sessies. Op mijn leeftijd is het vrij moeilijk om een ​​methode voor pijnverlichting te vinden, en het werkte goed.

Vanessa